Предлагаме само две услуги за частни клиенти: пране на мокети и пране на мека мебел!

Фирма за почистване

Осигурете безопасност и комфорт на Вашите клиенти, наематели и служители като се доверите на нашия екип от професионалисти, за почистване на офиси.

 

 

Про Клийн Сървисис предлага следните услуги, за почистване на домове: пране на мека мебел и пране на мокети. Цените на другите ни услуги може да откриете в нашата страница с цени.

Пране на мека мебел в домове

Меката мебел е може би най-експлоатираната и най-трудната за почистване в домовете. Предлагаме услугата си „пране на мека мебел в домове“, за да отговорим на желанието на нашите клиенти за високо качество на услугата.

От ствоя страна прането на мека мебел може да се отнася до пране на макрак, пране на диван или фотьойл, пране на столове и още някои специфични мебели.

Цени за пране на мека мебел в домове

Пране на мека мебел 6 лв/седящо място
Пране на стандартен стол с облегалка 3 лв/бр.
Пране на матраци 7 лв/персон

Вижте всичко важно за услугата ни пране на мека мебел.

Защо да изберете нас пред конкурентите?

Пране на мокети в домове

пране на мокети

пране на мокети

Когато вашият мокет има нужда от поддръжка то ние сме на ваше разположеине.

Предлагаме ефективното и щадящо вашите повърхности пране на мокети. Ние разполагаме с най-висок клас машини, за пране на мокети. Оборудвани с техника от най-висок клас сме в състояние да почистим големи площи, за малко време, без да нараняваме настилките.

Макар нашата услуга за пране на мокети да е насочена преди всичко към бизнес клиентите, ние предлагаме пране на мокети и почистване на мокети за частни клиенти на разумни цени.

Услугата е търсена най-вече за домове с големи площи качествени мокети, които изискват специфична поддръжка.

Вижте всичко за услугата ни пране на мокети.

„Почистване на домове“ от професионалисти

Нашата компания ще осигури най-ефективното професионално почистване на мокетите и пране на мека мебел, след което Вашето жилище ще бъде свежо, приятно и здравословно място за живеене. Изберете услугата ни за почистване на домове и ще откриете разликата.

Погрижете се за уюта, комфорта и безопасността на Вашето семейство като се доверите на нашия екип от надеждни, специално обучени и доверени служители.

почистване на домове

почистване на домове

И тъй като и фирмите както и хората в личния си живот понякога изпитват спешна нужда от допълнителна работна ръка, ние имаме партньори с които споделяме своите услуги за почистване на домове.

Ние сме специализирани в услуги като: пране на мокети, почистване на офиси, абонаментно почистване за бизнеса и други услуги ориентирани към бизнеса.

Успеваемост в третирането на силно замърсени мокети

 • Успешно
 • Неуспушно

Пране на мокети за бизнеса

Предлагаме пране на мокети в офиси, ресторанти, кино зали, конферентни зали и други места с високо натоварване на настилките

Услугите пране на мокети и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.

Имаме изклчително висока успеваемост при борба с проблемни мокети.

Услуги на фокус – запознайте се на кратко с някои от нашите услуги.

Професионално почистване на офиси

Предлагаме професионално и екологично почистване на офиси.

Почистването на офиса включва:

 • почистване на твърди подови настилки,
 • почистване на меки подови настилки,
 • пране на мокети,
 • почистване с прахосмукачка,
 • почистване на работните места,
 • почистване на офис техника,
 • почистване и дезинфекция на санитарни помещения,
 • почистване до стъкла и дограма,
 • почистване на врати и много други дейности по професионално еко почистване.

Научете повече, за услугата почистване на офиси.

Пране на мека мебел от професионалисти

С професионалното пране на меката мебел, вие получавате високо качество на услугата, за пране на мека мебел. За почистване използваме метода на екстрация – извличане на мръсотията чрез изпиране.

0877999737

0877999737

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.