Почистване на корпоративни помещения

Почистване на корпоративни помещения – ние, Proclean, сме фирма, специализирана в професионалното почистване на корпоративни помещения. Независимо какъв е вашият бизнес обект – офис, магазин, хотел, нашият екип е обучен да се погрижи професионално за всеки един тип, съобразявайки се изцяло с работното време на помещенеито, и поддържайки високите изисквания на всеки един клиент. Какво ни прави различни? Нашата компания разбира, че всеки клиент, има специфични нужди и изисквания за почистване. Екипът ни работи внимателно с всеки клиент, за да разбере специфичните му изисквания и да предложи персонализирано решение, което отговаря на най-високите стандарти за чистота и съответства на индивидуалните му бизнес цели.

Почистване на корпоративни помещения

Работим с бизнес клиенти, които държат на високите изисквания и качественото почистване, за което ние безкомпромисно се стараем, а доверието ни продължава да е взаимно. Като надежден и доверен партньор, Proclean винаги отговаря, с гъвкави решения и персонализиран подход спрямо вашите нужди. Поддържаме високи стандарти и стриктно се придържаме към вашите изисквания. Нашата компания се гордее с дългогодишен опит и множество доволни клиенти, които са доволни от професионализма и предаността ни към постигането на отлични резултати.

Вижте още: Почистване на офиси

Почистване на корпоративни помещения

Можем да отговорим своевременно и на нуждата от допълнителен персонал, запознат с високите ни фирмени стандарти за работа.

Нашите опитни хигиенисти са добре обучени, за изграждане на здравословна и приятна среда, на вашият бизнес. С екип от 25 специалиста, със среден стаж във фирмата около 4 години, с гордост можем да заявим, че можем да се погрижим цялостно за почистването на вашето помещение.