16
н

Фирми за почистване в София, които предлагат добри цени на услугата. Фирма „Про Клийн Сървисис“ е фирма за професионално почистване в София.

Ние изпъкваме сред множеството фирми, които предлагат професионално почистване в София. Ние можем да осигурим изключително високо качество на услугата.

Разполагаме с обучен персонал. Ръководството на фирмата извършва мониторинг на услугата.

Фирми за почистване

Когато търсите добри фирми за почистване, вие имате високи изисквания, които трябва да бъдат удовлетворени. Ние знаем как да предоставим възможно най-високо качество.

фирми за почистване

фирми за почистване

Почистване на офиси

В основата на нашата дейност е услугата почистване на офиси. От самото основаване на компанията сме ориентирани към предоставяне на качествена услуга, за почистване на офиси в София и с всеки изминал ден се усъвършенстваме и предлагаме на клиентите си продукт на високо ниво.

Пране на мека мебел

Професионалното почистване на меката мебел в домът ви доказано служи за подобряване на качеството на въздуха в дома ви, премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око и впоследствие във вашия организъм.

Пране на мека мебел първа стъпка

Ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД разбираме значението за чиста мека мебел като използваме най-съвременните технологии в индустрията като гаранция за максимално удовлетворяващи резултати.

Свързани

Почистване на офиси
Почистване на офиси

Ние сме фирма за професионално почистване, която предоставя услуги за почистване на офиси, пране на мокетите в тях, почистване на фасади на сградите и много други услуги.

Прочети
Почистване на офиси – от професионалисти
Почистване на офиси – от професионалисти

Ще разкажем наистина подробно, за услугата ни почистване на офиси. Тя е насочена към фирми, които държат на качеството и харесват нашите конкурентни цени.

Прочети
Почистване за бизнеса
Почистване за бизнеса

Ние в "Про Клийн Сървисис" знаем, че бизнеса има големи изисквания към своите бизнес партньори, за това проявяваме голямо старание, за да задоволим високите им изисквания.

Прочети