boxed
border
http://proclean-bg.com/new/wp-content/themes/anya-installable/
http://proclean-bg.com/new/
#A9CA6E
style4

16
н

Фирми за почистване в София, които предлагат добри цени на услугата. Фирма „Про Клийн Сървисис“ е фирма за професионално почистване в София. Качествено професионално почистване.

прочетете още
14
н

Почистване на офиси в София от фирма за професионално почистване „Про Клийн Сървисис“. Почистване на високо ниво на разумни цени.

прочетете още
11
н

Ние сме утвърдена фирма за професионално почистване на разумни цени. Специализирани сме в професионално почистване за бизнеса. Предлагаме пакетни услуги за почистване на офиси в София и обслужван регион София и околностите. 

прочетете още
10
н

Пране на мека мебел е услуга, която е насочена към клиенти, които се нуждаят от еднократно или регулярно почистване на своята мека мебел. Под мека мебел се разбира дивани, столове, фотьойли, табуретки.

прочетете още
09
н

Услугата почистване на офиси от „Про Клийн Сървисис“ – качествено почистване на офис площи на разумни цени. Изберете качествената услуга.

прочетете още
08
н

Пране на мека мебел в София на изгодни цени от „Про Клийн Сървисис“. Нашата услуга за пране на мека мебел се предлага в София и близките селища. Цената на услугата ни за пране на дивани, столове, фотьойли е съобразена с разходите. Нашите цени са прозрачни. Пране на мека мебел в София Изгодни цени за пране […]

прочетете още
06
н

Предлагаме качествено почистване на офиси в София на разумни цени. Качествена услуга за професионално почистване – от взискателни клиенти за взискателни потребители.

прочетете още
29
о

Професионално почистване на добра цена в София – това е „Про Клийн Сънвисис“ – добрата фирма за професионално почистване в нашия град.

прочетете още
19
о

Фирма за почистване на най-високо ниво в София – това е „Про Клийн Сървисис“. Ние предлагаме високо ниво на обслужване, за почистване на офиси, пране на мека мебел и още много други услуги.

прочетете още

Препоръки

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.  
За още отзиви от клиенти, кликнете тук

Поръчки и въпроси

Поръчайте почистване
Телефон: 0877 999 737

При нужда от пране на мокети

Почистване на офиси

Изгодни цени за почистване на офиси
paged
Зареждане на публикации
link_magnifier
#acaaaa
on
fadeInDown
loading
#acaaaa
off