22
а

Когато имат нужда от почистване на офиси на най-високо ниво при разумни цени – ние от „Про Клийн Сървисис“ сме готови да се отзовем.

Когато е важно качеството на услугата – ние сме ваше разположение, за да ви предоставим най-високо качество на услугите.

Защо да изберете абонаментно почистване на офиси?

Нашите служители са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментно почистване, от които Вашият офис или административна сграда.

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент. Като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние. Сключете изгоден договор за абонаментно почистване с нас.

почистване на офиси

почистване на офиси

Абонаментно почистване на офиси

Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси в град София, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи, така и с по-малки – от 100 до 500 квадратни метра.

Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.

Заявете безплатен оглед на тел.0877 999 737 за да се запознаем с Вашите изисквания и нужди, след което ще Ви изготвим индивидуална оферта.

Свързани

Абонаментно почистване на офиси
Абонаментно почистване на офиси

Ако търсите почистване на офиси от фирма за професионално почистване, която спазва високи стандарти и се вмества в конкурентна цена - обадете се на нас - добрата фирма в София.

Прочети
9 лесни стъпки за екологична работна среда
9 лесни стъпки за екологична работна среда

Има няколко лесни стъпки да направите Вашата работна среда в офиса по-устойчива и зелена. Гарантирането на това. че офис операциите Ви са еко съобразни – включително практики като двустранно копиране, използване на сензори за осветление

Прочети
Абонаментно почистване
Абонаментно почистване

Предлагаме професионално абонаментно почистване на всички видове обекти - домове, офиси и други. Прочетете още...

Прочети