18
а

Абонаментно почистване на офиси е перлата в короната на „Про Клийн Сървисис“. Ние разполагаме с добре обучен персонал, модерна техника и най-добрите препарати за почистване в Европа.

Пълен набор от услуги за почистване на офиси – от пране на мокети и почистване на стъкла, до третиране на твърди настилки и обслужване на санитарните помещения.

Абонаментно почистване на санитарни помещения

Тоалетната е най-капризното място за почистване. Ако се оставя без надзор се превръща не само в неприятно място за посещение, а дори и нездравословно такова.

Ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД отделяме специално внимание на тази част от офиса. При почистването на санитарните помещения се обръща внимание на: тоалетна чиния, стените около тоалетната чиния, бравите на вратите, огледало, мивка и други. По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД внасяме комфорт във Вашите санитарни помещения.

професионално почистване

професионално почистване

Почистване на подови настилки – нищо не говори така добре за престижа на офиса или административната сграда както добре полирания под. В зависимост от вида и потока от хора във Вашите обекти извършваме както ръчно така и машинно почистване на подовите настилки.

За абонаментно почистване използваме най-съвременна техника и технологии, която ще направи така, че Вашият под да бъде винаги в блестящ вид! И това се отнася за всички видове подови настилки естествени или изкуствени от гранитогрес до мрамор.

Допълнителни услуги:

  • Почистване на прозорци
  • Зареждане с консумативи
  • Почистване на ТВ и офис техника
  • Почистване на первази,врати и парапети
  • Почистване на стъклени витрини
  • Пране на мокети

Свързани

Абонаментно почистване – почистване на офиси
Абонаментно почистване – почистване на офиси

Предлагаме абонаментно почистване на офиси в София – качество на най-високо ниво от „Про Клийн Сървисис“. Защо да изберете нас за почистване на вашия офис? Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси в град София, на

Прочети
Абонаментно почистване на домове
Абонаментно почистване на домове

Добрите цени за почистване на домове в София са при фирма за почистване Про Клийн. Обадете се и се възползвайте от качество с цени за разумни потребители.

Прочети
Абонаментно почистване
Абонаментно почистване

Предлагаме професионално абонаментно почистване на всички видове обекти - домове, офиси и други. Прочетете още...

Прочети