16
ю

Ние предлагаме почисване на офиси от професионалисти – качествено почистване от една от най-добрите фирми за почистване в София.

Ние се грижим за цялостното почистване на офис площите, но можем да поемем и отделни услуги като пране на мокети или пране на меката мебел (столове, дивани и други).

С услугата „почистване на офиси“ вие си гарантирате приятна работна среда за вас и вашите служители. Опитайте качествената услуга на Про Клийн Сървисис и ще намерите разликите.

абонаментно почистване

абонаментно почистване

Нашата мисия е осигуряване на безопасна и здравословна работна среда, с цел повишаване на ефективността на труд и удовлетвореност при работния процес.

Основен принцип при извършването на нашата дейност – почистване на офиси – е изготвяне на индивидуална програма за всеки клиент, съобразена с Вашите специфични нужди и изисквания , както и ден и час на изпълнение, съобразени с натоварения Ви график.

Осигурете безопасност и комфорт на Вашите клиенти, наематели и служители като се доверите на нашия екип от професионалисти.

Свързани

Абонаментно почистване – почистване на офиси
Абонаментно почистване – почистване на офиси

Предлагаме абонаментно почистване на офиси в София – качество на най-високо ниво от „Про Клийн Сървисис“. Защо да изберете нас за почистване на вашия офис? Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси в град София, на

Прочети
9 лесни стъпки за екологична работна среда
9 лесни стъпки за екологична работна среда

Има няколко лесни стъпки да направите Вашата работна среда в офиса по-устойчива и зелена. Гарантирането на това. че офис операциите Ви са еко съобразни – включително практики като двустранно копиране, използване на сензори за осветление

Прочети
Абонаментно почистване
Абонаментно почистване

Предлагаме професионално абонаментно почистване на всички видове обекти - домове, офиси и други. Прочетете още...

Прочети