27
ю

Когато имате нужда от професионално почистване от фирма, която предлага най-високо ниво на услугата – ние от „Про Клийн Сървисис“ сме сред естествените избори. Имаме основание да твърдим, че що се отнася до пране на мокети и почистване на офиси предлагаме възможно най-добрата услуга в София.

фирма за почистване

фирма за почистване

Абонаментно почистване

абонаментно почистване

Предлагаме професионално почистване на офиси в град София, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи, така и с по-малки – от 100 до 500 квадратни метра.

При изготвянето на оферта за абонаментна поддръжка, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент.

Какво още за почистване за бизнеса?

Професионалното почистване от фирма за почистване „Про Клийн Сървисис“ е на най-високото ниво в София и ние сме сред разпознаваемите сред клиентите от най-високо ниво.

почистване на офиси

почистване на офиси

Професионално почистване на офиси

Ние предлагаме професионално и екологично почистване на офиси, което по същество е почистване за бизнеса. Почистването на офиса включва: почистване на твърди подови настилки,почистване на меки подови настилки, пране на мокети, почистване с прахосмукачка, почистване на работните места, почистване на офис техника, почистване и дезинфекция на санитарни помещения, почистване до стъкла и дограма, почистване на врати и много други дейности по професионално еко почистване.

Научете повече, за услугата почистване на офиси.