16
а
0 Още няма коментари

Ние в „Про Клийн Сървисис“ държим на качеството, за това се концентрираме в услуги, в които сме постигнали изключително високо ниво на предоставяните на бизнеса услуги. Представяме ви: пране на мокети, почистване на офиси, пране на мека мебел.

Ще представим с няколко думи всяка от тази важни за нас услуги, като се насяваме да бъдем полезни, за да направите избор. Нека сме полезни при избора ви на партньор, за фирма за почистване – нашите услуги за бизнеса.

почистване на офиси

почистване на офиси

Почистване на офиси

 

Основен принцип при извършването на нашата дейност – почистване на офиси – е изготвяне на индивидуална програма за всеки клиент, съобразена с Вашите специфични нужди и изисквания , както и ден и час на изпълнение, съобразени с натоварения Ви график.

Осигурете безопасност и комфорт на Вашите клиенти, наематели и служители като се доверите на нашия екип от професионалисти.

Програма за професионално почистване на офиси, която отговаря на всички стандарти за екологично почистване

Пране на мека мебел

За доказано чиста мека мебел, изберете пране на мека мебел с професионални почистващи материали и професионална техника.

Съвет на специалистите в пране на мека мебел: За да предотвратите опасността от алергии е необходимо да инвестирате в професионално почистване на вашата мека мебел.

Пране на мокети

Услугата пране на мокети е насочена най-вече към бизнес клиенти с високи изисквания. Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.

Нашите услуги, за почистване на мокети са предназначени за клиенти, които държат на качеството на услугата при разумна цена.

 

Услугата за почистване на мокети можете да поръчате на нашия телефон. На него можете да получите и консултация, за поддръжката на мокетите, след като сме ви посетили.