28
м

Не е лесна задача да бъде намерен качествен партньор, когато човек има нужда от фирма за почистване в София. Обещаното не винаги е това, което клиентите получават. Ние от фирма за почистване „Про Клийн Сървисис“ не допускаме компромиси с качеството – попитайте нашите клиенти за отзиви.

И така, какво трябва да сторите, за да откриете надежден партньор сред фирмите за почистване в София? Да отделите време, за да направите проучване, да се свържете с партньори на които вярвате, за да споделят с Вас своите впечатления. Да проверите отзивите от клиенти, които без съмнение са достатъчно добри и интересни.

почистване

почистване

Защо ние сме сред добрите фирми за почистване в София?

Това което отличава нашите услуги от тези на останалите фирми за почистване е отговорното отношение, професионализъм, сигурност за клиента и използването на еко материали пазещи здравето на нашите клиенти. Ние сме гъвкави и сме на разположение на клиента по всяко време когато той се нуждае от нас. Ние сме толкова уверени в качеството нашата работа, че даваме 100% гаранция за удовлетвореност от нашите услуги.

И още …

Ние сме сред тези фирми за почистване, които поддържат висок стандарт на предлаганите услуги. За разлика от някои конкуренти – фирми за почистване, ние работим с еко материали, повишаващи качеството на услугата и щадящи здравето на нашите клиенти. За висококачествена услуга в интерес на вашето здраве и уют, изберете фирми за почистване работещи с екологично съобразени материали.

За нас

Екипът на „Про Клийн Сървис“ ЕООД се състои от добре обучени специалисти, чиято единствена цел е да удовлетвори всички нужди на нашите клиенти.

В компанията ежедневно се внедряват технологии отговарящи на световните стандарти за екология и устойчиво развитие. За по-качественото изпълнение на нашите ежедневни задължения, ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД се доверяваме на световния лидер в производството на професионална почистваща техника NUMATIC. Никога до сега професионалното почистване не е било на толкова достъпна цена.

За нас – нашата мисия: Целта на нашата компания е да придаде смисъл на думите ‘’професионално почистване’’ т.е. да предоставяме услуга на възможно най-високо ниво. Независимо от това дали ангажимента ни е еднократен или дългосрочен, нашият екип се отнася отговорно и професионално към всяка поставена задача.