19
м

Търсите изгодни цени за пране на мека мебел в София? Вие сте на правилното място.

Пране на мека мебел 6 лв/седящо място
Пране на стандартен стол с облегалка 3 лв/бр.

Защо да поръчате пране на мека мебел при нас? Ние държим на качеството на услугата и дългосрочните отношения. Не подкрепяме политиката за ударите. Това е и причината да предоставяме качествена услуга на изключително разуми цени.

Научете повече за услугата ни за пране на мека мебел в редовете по-долу.

Пране на мека мебел

Прането на меката мебел се извършва чрез метода на екстрация.

Чиста вода примесена с точно определено количество био разградим препарат се впръскват под високо налягане в дълбочина по дамаската.

почистване на мека мебел - преди и след

почистване на мека мебел – преди и след

При наличието на петна и необходимост се разтърква с четка с точно определен косъм без да се нарани повърхността на дамаската.

След равномерно впръскване и четкане на дивана, кухненския стол или матрак се изсмуква всичката мръсотия от вътрешността и повърхността на тапицерията.при силна замърсеност тази процедура може да бъде повторена.

Времето необходимо за пълното изсъхване на меката мебел и готова за ползване е от 4 до 8 часа при осигурена нормална среда в помещението.

Свързани

Добрата фирма за почистване в София
Добрата фирма за почистване в София

Запознайте се с добрата фирма, за професионално почистване в София. Ние работим на най-добри цени в град София и околностите, като гарантираме високо качество.

Прочети
Изгодни цени за почистване
Изгодни цени за почистване

Професионално еко почистване – бъдете в крак с времето Съвременните технологии позволяват професионалното почистване да бъде еко – чистенето става с безвредни за изгодни цени за почистване, здравето на хората препарати и материали. Професионалното чистене

Прочети
Абонаментно почистване
Абонаментно почистване

Предлагаме професионално абонаментно почистване на всички видове обекти - домове, офиси и други. Прочетете още...

Прочети