17
м
пране на матрак

пране на матрак

Услугата за пране на матрак е услуга за професионално почистване. Предлагаме професионално пране на матрак в София на много добри цени.

Пране на матраци 7 лв/персон

Услугата ни за пране на матрак е предназначена за клиенти, които очакват високо качество. Ние можем да се справим с проблемите с матрака предизвикани от детско нощно уриниране, кръвотечение и други.

Цени за професионално пране на матрак

Изберете услугата за професионално пране на матрак (или пране на матраци) в София на изключително изгодни цени.

Абонаментно почистване в София

„Про Клийн Сървис“ ЕООД предлага цялостна поддръжка на всякакъв вид обекти с абонаментно почистване.

Нашите служители са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментно почистване, от които Вашият офис, дом или административна сграда се нуждае и които трябва да бъдат приложени с фокус във всяка отделна част от обекта.

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние, когато имате договор за абонаментно почистване с нас.

Свързани

Почистване на матрак
Почистване на матрак

Повечето хора поръчват услуги за пране на матрак едва, когато положението е твърде неприятно - деца са уринирали върху тях, има разлети течности или нещо друго.

Прочети
Пране на мека мебел
Пране на мека мебел

Изгодни цени за пране на мека мебел в София. Добри цени за пране на мека мебел - високо качество на услугата. Изберете изгодното пране на мека мебел.

Прочети