09
о

Научете най-важното, за нашата фирма за почистване в София

Научете най-важното, за  добрата фирма, за професионално почистване в София. Ние работим на най-добри цени в град София и околностите, като гарантираме високо качество. Предлагаме изключително изгодни цени за почистване в града, без да страда качеството на услугата.

Някои наши услуги за почистване – най-интересното за почистване в София

Почистване на мека мебел – Сред нашите приоритети е и поддръжката на меката мебел в офиса. Ние се чувстваме горди с решения, за машинно абонаментно почистване на мека мебел, правейки ги да изглеждат безупречни. По този начин разкриваме максималния комфорт, който Вашите мебели могат да предложат.

Почистване на кухня  –  Кухнята е едно от най-използваното и замърсено помещение в един офис в София. При всяко посещение на кухнята от Ваш служител било то да се нахрани или по ред други причини тя се замърсява и захабява. Ние имаме решение за този проблем. Специалистите ни са обучени така, че да се справят с този проблем по начин привеждащ я в свеж вид и отстранявайки всичката мръсотия и отлагания.Ето и част от услугите които извършваме: почистване на маси, столове, плотове, шкафове, събиране и измиване на посуда, изхвърляне на боклук и други.

 

Свързани

Абонаментно пране на мека мебел
Абонаментно пране на мека мебел

Пране на мека мебел е услуга, която рядко се поръчва регулярно. Услугата пране на мека мебел се поръчва в случай на нужда - мръсни столове, дивани или матраци.

Прочети
5 основни причини, защо е необходимо да почистваме регулярно меката мебел в офиса и дома
5 основни причини, защо е необходимо да почистваме регулярно меката мебел в офиса и дома

Знаете ли, че средно офисната среда е в пъти по-замърсена с бактерии отколкото стандартна баня. Това е добро напомняне, че трябва да държите офисното пространство чисто, колкото е възможно. Вижте тези 5 причини, защо да

Прочети
Изгодни цени за почистване
Изгодни цени за почистване

Професионално еко почистване – бъдете в крак с времето Съвременните технологии позволяват професионалното почистване да бъде еко – чистенето става с безвредни за изгодни цени за почистване, здравето на хората препарати и материали. Професионалното чистене

Прочети