13
с

Наближава времето, за традиционното есенно почистване. Без значение дали се нуждаете от почистване на дома или от почистване на офиса – ние от „Про Клийн Сървис“ сме на разположение, за да извършим качествено еко почистване.

Съвети за есенното почистване

Есенното почистване на дома или почистване на офиса е удобно време за разместване на мебели и повод да се отървете от натрупаните излишни вещи.

почистване на домовеЗа екологията и дома ни

София е силно запрашен град, за това твърдение не са нужни особени доказателства, достатъчен е поглед през прозореца в посока някоя от планините около града. В днешния съботен ден, Витоша е трудно видима от центъра. Освен вреден за здравето, когато сме на вън, този прах във въздуха се натрупва и в домовете, по вещите, по стените, по мебелите. Най-лесното и удобно средство, за да се отървете от него е да се възползвате от предимствата на професионалната техника, с която разполагат фирмите за професионално почистване.

Ние работим с най-съвременна техника и използваме иновативни материали, за почистване. С нас вашия дом и офис ще бъдат почистени бързо и качествено.

Заявете още сега безплатен оглед, за получаване оферта за почистване.

Вашето име

Телефон за контакт

Вашият Email

Относно

Вашето съобщение

Въведе текста от картинката *:
captcha