boxed
border
http://proclean-bg.com/new/wp-content/themes/anya-installable/
http://proclean-bg.com/
#A9CA6E
style4

31
а

Предлагаме разнообразни услуги за почистване, като се стремим да задоволим всички клиенти, дори най-взискателните. Ние държим на качеството, както и вие.

прочетете още
28
а

Цена за почистване на офиси – Машинно почистване на твърди подови настилки 1.50 лв/кв.м и още много детайли за нашата услуга за почистване на офиси.

прочетете още
22
а

Когато имат нужда от почистване на офиси на най-високо ниво при разумни цени – ние от „Про Клийн Сървисис“ сме готови да се отзовем.

прочетете още
20
а

Най-добрите почистващи услуги се предлагат от фирма „Про Клийн Сървисис“ – наистина професионално почистване. Богат набор от услуги, съвременна техника, модерни препарати и обучени служители.

прочетете още
18
а

Ние можем да предложим изключително качествена услуга, за професионално почистване на офиси. Ние сме „Про Клийн Сървисис“ – качествената услуга за почистване в София.

прочетете още
16
а

Ние предлагаме богат набор от услуги за почистване, както за бизнеса, така  за частни клиенти. Днес ще разкажем повече за услугите почистване на офис и абонаментно то им почистване.

прочетете още
14
а

Про Клийн Сървисис е другото име на качеството при услугите за пране на мека мебел. Ние можем да предложим най-високо ниво на обслужване.

прочетете още
12
а

Търсте добра фирма за почистване в София? Ние сме фирма с опит и съвеменна техника и обучени специалисти, можем да ви предложим страхотни условия на изключително разумни цени.

прочетете още
10
а

Услуги на фокус от фирма за почистване „Про Клийн Сървисис“: пране на мокети, почистване на офиси, пране на мека мебел.

прочетете още
08
а

Ние сме фирма за професионално почистване, която предоставя услуги за почистване на офиси, пране на мокетите в тях, почистване на фасади на сградите и много други услуги.

прочетете още

Препоръки

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.  
За още отзиви от клиенти, кликнете тук

Поръчки и въпроси

Поръчайте почистване
Телефон: 0877 999 737

При нужда от пране на мокети

Почистване на офиси

Изгодни цени за почистване на офиси
paged
Зареждане на публикации
link_magnifier
#acaaaa
on
fadeInDown
loading
#acaaaa
off